Bostadsrättsföreningen

Brf Sandstenen är en äkta förening bestående av 54 bostadsrättslägenheter fördelade på två trevåningshus, Granitvägen 16 och 18. I föreningen finns:

• Bastu med dusch
  • Motionsrum/gym
  • Hobbyrum
  • Mopedrum
  • Trädgårdsmöbler samt grill

I vardera hus finns:

• Cykelförråd
  • Barnvagnsförråd
  • Tvättstuga med tre tvättmaskiner, en tumlare och ett torkrum

I hyran ingår:

• Värme
  • Varm- och kallvatten
  • TV basutbud från Tele2
  • Två källarförråd

I hyran ingår inte bland annat:

• Hushållsel
  • Telefoni
  • Bredband
  • Bostadsrättstillägg i hemförsäkring

Parkering

Det finns 56 parkeringsplatser. Parkeringsplatserna betalas månadsvis och läggs på månadsavgiften. Kösystem tillämpas. Parkeringarna är fördelade enligt

• 31 varmgarage á 425 kr/månad
  • 12 parkeringsplatser med elplint á 200 kr/månad
  • 23 parkeringsplatser utan elplint á 100 kr/månad

Parkering på granitvägen är avgiftsfri.

TV, Internet och Telefon

Husen är Tele2-hus, tidigare ComHem-hus, där bredband, TV och telefoni går att få genom det särskilda uttaget.

Förvaltning, drift och teknik

Föreningen har överlåtit den ekonomiska förvaltningen på Mediator Fastighetskonsult.

Den tekniska förvaltningen sköts av PD Förvaltning. De ombesörjer snöröjning, gräsklippning, grövre trädgårdsskötsel, trappstädning, reparationer m.m.

Föreningen har också två medlemmar som fungerar som vicevärd och kontaktperson, och som för det mesta finns till hands i närheten.

För de lite roligare arbetsuppgifterna i trädgården har föreningen en trädgårdsgrupp som själva eller tillsammans med andra intresserade medlemmar bl.a. planterar växter i krukorna utanför portarna, sätter vårlökar och sköter om kryddträdgården.

Mer detaljerad information

Klicka här för att se mer information om föreningen.